Černota na duši
Každou chvíli se něco děje
někdo pláče a někdo se směje
každou hodinou
na silnicích životy zahynou
Každým dnem
zápasím s temným snem
kde smrt bolest v ruku v ruce
se ztrátou pijí punče
Hlavou hýří černé myšlenky
snažím se je vyhnat písmenky
Ale do mysli vloudila se samota
a ta to vždy všechno tak zamotá
do srdce vkrádá se led
chvěje se mi ret
po tváři stéká slzy kapka
duše prasklá jako skořápka
vše dobré před očima se rozplývá
a zatím vším bolest se skrývá
Černota po mě pazoury sápe
a do srdce hluboce drápe
krvavé šrámy mě teď zdobí
špatné mám teď období
To snad jednou přejde
a smutek z beder sejde
Přečteno 398x
Tipy 6
Poslední tipující: Loveless, francouzka, CULIKATÁ, jitka.svobodova
Komentáře (0)