Anotace: ....podzimní melancholická procházka Olomoucí.....
Dcera studovala v Olomouci, byla jsem tam jen párkrát, je to krásné město. Určitě ještě navštívím.
Báseň se mi líbí. ;-)
04.02.2020 21:31:54 | jenommarie
Ahoj:) Hezké čtení.
14.12.2013 10:32:51 | maryshka
Slyšela jsem, že Olomouc je nádherné město a tak... je na mém seznamu, kam se pojedu podívat... s andílkem, bude to prostě kouzelný den... ST!*** Tvé dílko se mně líbí.
19.10.2011 18:48:00 | NikitaNikaT.
Dnes jsem prošla Ztracenou
na jahodový punč s
kamarádkou Bodlinou............zdravím Tě z Olomouce :)
18.10.2011 19:19:00 | Maryje...
Podzim mě pěkně s..., zima taky, takže čekám na jaro a nebo, že by na tu smrt?, že bych byl už konečně svobodnej??, to ví jenom On.
04.10.2011 19:01:00 | Jeněcovevzduchukrásného