Pár tichých vzlyků
Anotace: Zpověď slzami skrápěná
Malá kapka stéká mi po tváři
Její třpyt tvé oči rozzáří
Není-li žalobce, ani soudce není
A duše nedočká se odsouzení
Kapička malá a pár tichých vzlyků
Dopisy hozené tajně do šuplíku
Jen ať je nenajdou, nevidí
Ty řádky nejsou psané pro lidi
Píšu je vlnce, co tiše pluje
A taky větru co venku duje
Píšu je kočce toulavé
Za noci temné, rouhavé
Píšu je všem, však nikomu z nich
Neodhalím svůj hanebný hřích
Který já po nocích proklínám
Když v objetí s ním usínám
A doufám tajně, že snad jednou
Zažene tmu černočernou
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, jitka.svobodova
Komentáře (0)