V šlápotách šera.......
Anotace: Deprese.........
Pořád se vracím
A pomalu ztrácím
Pevnou půdu pod nohama
Dokola kroužím
V šlápotách šera
A tiše toužím
Že narostou mi
Černá pera
Co zrodí se
V bolesti měsíce
A pak modlí se
I malá mrtvá
Světice
Když hladí mi líce
A zavírá víčka
Bez vzduchu
Stáhnou se plíce
A zhasne svíčka...
Komentáře (4)
Komentujících (4)