Chybíš mi...
Je noc
a ty jdeš spát...
Však nemám tě tu na pomoc,
tak proč si něco přát...
Jsem tak zoufalá,
naděje je však pramalá,
že tě vůbec ještě uzřím,
snad už jen v nebi tě spatřím.
Chce se mi křičet,
chce se mi plakat.
Tak dovol mi brečet,
přestaň slzy utírat, spíš začni se sám kát.
Musíš to vydržet,
já nemohu psát.
Své myšlenky nech pozdrřet
a slzy z tvých tváří vánkem odvát.
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen, Houda
Komentáře (2)
Komentujících (2)