Znuděná samota

Znuděná samota

Anotace: a přesto s tím nemám v plánu něco udělat ...

Jak já bych se smál
od srdce a rád
jenomže právě teď
se nemám čemu smát

poslední dobou
jsem jakýsi přešlý
znavený, znuděný
jednoduše skleslý

nic mě už nebaví
nic mě nezajímá
sedím a koukám
jak čas pomalu ubíhá

a každá prázdná hodina
je delší a delší
přijdu si jak kdybych
snad ani nebyl zdejší

jak z jiného světa
dálného nekonečna
a možná by mě spasila
pěkná milá slečna

co by měla mě ráda
a ji měl rád
o takové si ale
můžu nechat zdát

leda bych ji potkal
u mě doma v bytě
že celé ty roky
se mnou žije skrytě

a tak místo toho
jít mezi lidi
vyhýbám se ostatním
jsem kluk co se stydí

utápim se v myšlence
že skončim sám
každým zapomenut
nikým neznán
Autor Fungal, 23.09.2011
Přečteno 450x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, Terror.Angel, Philosophic Theory, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nespoléhala bych na to, že mě někdo spasí, to bys mohl být nešťastný hodně dlouho. Chce to jen objevit lásku k sobě a začít milovat život.Každá vtěřina je štěstí a velký dar. Hodně štěstí. :)

23.09.2011 22:07:00 | Antares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel