ano, ano! má to smysl :o) v jiném světě by nás ty cesty stejně vedly k jiným cílům a kdoví, jak by se rozhodl za jiných okolností?
30.09.2011 07:12:00 | Kristine Clary-Aldringen
Opravdu? :o) to je pěkné, ono asi je lepší dát se tou těžší cestou..
Ale pořád je tam to slovíčko asi
27.09.2011 21:45:00 | Mortu
Připomnělo mi to film Himalaya caravana,kde buddhistický mnich říká že když máme na výběr měli bychom volit tu těžší cestu:-)
26.09.2011 20:13:00 | la loba