Za městem, kde už jen tulák bloudí
a lidi plaší temné stíny,
svět náhle zdá se plný špíny,
tvé činy tam teď svědomí soudí.
Marně tu hledáš ztracenou něhu,
faleš ji navždy pryč vyhnala.
Dívka, co kdysi tu čekala,
zmizela v dáli jak vločka sněhu.
Už jsem ti to psal a píšu to znovu..jsi borec, umíš psát poezii, jakoukoliv :-)
29.09.2011 18:13:00 | Chancer