Sen
Anotace: "Žal je cena za lásku." Alžběta II.
Sbírka:
I grieve
Bledý sen co zahlédnu v davu…
… jen mlha na řasách…
Postava na perónu a všude kolem listopad a slzy…
Zbyl tu jen stín, co ztratí se noční tmou;
Jen živý sen, co rozplyne se s probuzením…
…Bílé kvítky, nikdy tě neprobudí …
… jsi světlo v temnotě… vzdálenost… věčnost…
…tvůj hlas…zpěv sirén… honí se mi hlavou…
…jako černí koně… skrz sněhový závoj…
Přečteno 421x
Tipy 26
Poslední tipující: Live to fight, Maryje..., hašlerka, tato22, CULIKATÁ, zenge, Mbonita, E., Kett, Petbab, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)