Mamince
Anotace: Nesnáším bezmoc. Nesnáším, když moji milovaní trpí a já jim nemůžu pomoct. Kdybych mohla pomoct víc než chlácholivými kecy, ... mámu nám nikdo nenahradí, já tu svojí mám, ale jsou ti, kteří ji ztrácí.
Nic není,
ani já.
Ani Tvý zlatý oči,
co zářily v mých vzpomínkách.
Vyhasly.
Až budeš mít dlouhou chvíli,
buď mým strážným andělem,
co hledí z velké dálky
a
oddaluje úskalí života.
Neochraňuj mě dlouho,
ani krátce.
Nech mě zkusit
stát se takovou,
jakás byla,
ale netrap mě,
až budu na pokraji sil.
Směj se,
až budu šťastná
a
měj pro mě naději,
až já ji ztratím.
A když půjdu za Tebou,
nevyčítej mi to
ani trošku,
výčitek zůstane na zemi dost,
maminko.
Přečteno 531x
Tipy 21
Poslední tipující: Martin Šimeček, Toda, Jajas, Jana M., hašlerka, Lili Holiday, Emmelia, KORKI, labuť, WAYWARD, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)