Vypitá vodka
Anotace: další černé období na psaní,snad příště...
1.10.2011 23:55 Svitavy
Vypitá vodka
Život vzdálený
vzpomínky přítomný
noci bez cený
neb všeho si se vzdal
život bez ceny
srdce zdrcený
láska v prdeli
v ruce pistoli
jeden náboj zbyl
láhev vodky máš
v hlavě myšlenky
v levé ruce fotky
tiše vzpomínáš
vodka dopitá
fotka upadá
výstřel zaznívá
tělo se zbraní
k zemi padá
po tobě veta
život zbabělý
vodkou propitý
mrtvá děvka
z tebe zbyla...
přec si jiný byl...
Komentáře (0)