Srdeční slabost
Byl jednou jeden sen,
já pro něj žil jsem jen.
Však ztratil se jak pára nad hrncem,
já probudil se v šedý den.
Slova již žádný význam nemají,
srdce přestává pomalu být
Odměnou Vám bude mé mlčení,
já nechci dál,nechci už žít…
Komentáře (1)
Komentujících (1)