Zmrzačené poupě
Na louce je jediná
nerozkvetlá květina.
Vejdi v tento pestrý kraj,
kde se samé květy rozléhaj...
"Já jsem pouze oční klam,
zkus se dívat ze všech stran".
Povadlá, téměř neživá,
od slovy zasazených ran.
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Paulín
Komentáře (1)
Komentujících (1)