Příteli
Anotace: nezapomínám, vzdávám nám hold.. vzpomínka..na naše časy, můj příteli.. je mi smutno..
Vytyčené cíle
Znamenaly mnoho
Pro vyváženost vztahu
O který jsme tolik bojovali
Milovali jsme se
I
Nenáviděli
Když to bylo potřeba
A ztráceli se sobě navzájem
Myšlenkou jsme
Ujednali mír
Ještě to šlo
Proč jsme přestali
Říkat věci očima
I srdcem tak náhle?
Třeba jsme se snažili
Eliminovat
Lásku..teď ke Slunci doletěl
Ikaros
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, J's .., Lenie, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)