Anotace: Samotnou mě udivilo co jsem to stvořila.Včera jsem měla teplotu a možná se do toho promítla lítost, že v pátek nejdu na ples.Ale určitě nejsem ekologická aktivistka bojující za práva Bource Morušového.
Děkuju za krásné komentíky...
(doufám, že kočičí bráška vyřídil mé pozdravení.. :o)
a tahle básenka...
úžasná... (překvapilo mě, že jsem jí minula, ale jsem taková poletucha rozlítaná, že nějak nezvládám.. :o( )
04.04.2006 15:27:00 | Cecilka
Psaní je prý jako šití. Spojovat zdánlivě neslučitelné kousky látky, aby to opravdu pasovalo. Jsi výborná švadlena! "Motýlích" rozhodně neopravuj : )
17.02.2006 20:58:00 | Tinwen
Voni by to bourci stejně neocenili. Ale sakury mám rád, kvetly vedle našich VŠ kolejí...to už je tak dááávno! Ještě si oprav tu ekologickou v anotaci. Prosím, prosím!
14.02.2006 13:00:00 | JardaCH
To hodvábne telo
vyliečiť by chcelo?
Skús bublinky šampusu
jemne si dať na pusu!
14.02.2006 07:39:00 | džemo
Možná budu ošklivej, ale nemohla by Ti ta teplota ještě den vydržet? Pěkné nápady máš. Omluva - ať stihneš ples. :-)
14.02.2006 07:09:00 | Buližník