zvonky
Něžné zvonky zvoní,
černý průvod na cestě
Oči všech slzy roní
-všem smutno po nevěstě
Zvonky pějí píseň
děsivou,jak zlý sen
Lid obepíná tíseň
-přejí si včerejší den
Včera se vše zdálo
bez nejmenšího kazu
však stačí jen málo
a hned na tváři máš slzu
Nyní smutné zvony bijí
doprovází její duši
a těm, co stále žijí
trhá tklivá melodie uši
Přečteno 417x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (0)