Dobrou noc
Mluvím,
ale ty neslyšíší,
trápím se,
ale ty to nevídiš.
Zírám tupě do noci,
ty klidně spíš,
propadám bezmoci,
a ty si klidně sníš.
Otevři prosím oči,
vždyť já jsem tu,
otevři oči,
než uprostřed noci odejdu.
Přečteno 372x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, kaktus
Komentáře (1)
Komentujících (1)