Probuzení
Anotace: O promarněných okamžicích, kdy by člověk jednal raději jinak, o tom, co mu v životě uteklo. Tohle uvědomění dospělo až do bodu, kdy se objevila lhostejnost k životu.
Se zoufalým pocitem
všech ztracených dnů
se dnes probouzím.
S lítostí promarněných chvil,
s vidinou vdálených možností.
V pozvolném plynutí času,
vybavuju si minulost.
Byly to chvíle
jež se vždy vracely
s vytrácející se touhou žít.
S pocitem všech nezdarů
jež přinesly zklamání,
s vědomím nutnosti
přežít ještě hodně dnů.
Probouzím se s nekonečným zoufalstvím
že je třeba žít.
Komentáře (1)
Komentujících (1)