Slzy
Anotace: Napsáno pro jednu z nej holek která je na uplným dně
Slzy ti tečou po tváři,
jsou nádherné jak perly,
tvé oči při tom smutně září,
chci, aby nikdy nevyhasly.
Nesnáším když anděli tečou slzy,
vždy mám pocit že za to můžu a moc mě to mrzí,
snad ti pomůže když ti je setřu,
aby tvůj pláč už skončil brzy.
Komentáře (3)
Komentujících (2)