Jen pár posledních slov
Samota,
Beznaděj.
Temnota,
Darmoděj ...
Smutek,
Strach.
Bezvýchodnost,
Krach ...
Hněv,
Černota.
Krev,
Nicota ...
Zlost,
Zloba.
Hrůzná
Doba ...
Peklo,
Děs,
Vleklo
S sebou stres ...
Život –
Hnus,
Klam,
Trus.
Deprese
Čas
Odnese
Zas.
Na chvíli ...
Na pořád jen Smrt.
Smrt to je konec,
To je cíl!
Komentáře (1)
Komentujících (1)