Anotace: Nepředpokládám, že by se tohle mohlo líbit, ale je to spíš o provedení.
docela rád tě čtu.zapamatovat si tě rozhodně nebyla chyba :)možná že v černý je toho daleko víc než píšeš, možná by se dalo nechat fantazii trochu utíkat do metafor a přirovnání, možná... tys ale zvolila svou cestu a musím říct že ani náhodou není špatná.
18.02.2006 17:52:00 | kulishak
Černá nevyvolává jen vrástky.....společně s večerem ukazuje i na bělostnou krásu - nevinnosti a jemnosti...a věř mi,vždycky z ní něco zazáří....vzpomeň si na hvězdné noční nebe...
18.02.2006 13:03:00 | Harr