Víla..
Anotace: Smutná víla,smutně kouká...
Smutná víla utíká,
ze světa pryč,
aby našla,
ke svému srdci klíč.
Říkám jí,
proč?
Neodpovídá,běží dál.
Smutek za ní vlál,
jak mořský korál,
někdo jí lhal,
s duší se pral,
a vyhrál...
Komentáře (3)
Komentujících (3)