4 kulishak:..Dnešní moderna v tvorbě básní spočívá v nesouladu, nerýmování a nepravidelnosti. Vím, moc jsem si to po sobě nečetla, takže to "že" je tam trochu navíc, přiznávám ;)
24.02.2006 18:55:00 | Yves
zastavil sem se přesně tam a taky sem se ptal.
jen malá poznámka ( a ač ode mě, co skorem nerýmuje - v poslední sloce nějak drhne ) jinak se mi líbí mám rád tyhle zákoutí duše, kam jiný moc často nepouštíme, o to víc si vážím toho, kdo to dokáže.
24.02.2006 16:28:00 | kulishak