vydrápu li se křížovou cestou až nahoru, jsem zpocenej, ale u Tvé básně, jen příjemně naladěn.. :-)
25.02.2006 21:22:00 | Buližník
:) má to svou náladu a jsem rád, že konečně někdo popsal tu chvilku, kdy se vydrápeme někam na svý místo a sme tam sami s krajinou a dejcháme ten čistej vzduch a najednou je v nás všechno jiný a žít je najednou snadný aspoň tu chvilku. připomělas mi ji , tu chvilku. děkuju.
25.02.2006 19:26:00 | kulishak