Srdce v jinotaji
Srdce v jinotaji
před sebou
a za Tebou
přicházím potají.
K tomu mi déšť
na parapetu
složil kus sonetu
a ptáci mi ho šeptají.
Jen tak lehce naslouchám
o čem šeptá
kdy se zeptá
kdy ledy v srdci roztají.
A jakou cenu mají
zbité duše
co jednoduše
na rady mé nedají?
Těm nebesa nevěří
svatost svou jim nesvěří
už nikdy nebudou žít.
Už nikdy.
Nikdy.
Komentáře (3)
Komentujících (3)