Noc plná výčitek
Anotace: fakt jsem nemohla spát....
Chystám se ponořit do hlubokých snů,
a osvobodit se od již uběhlých dnů.
Mé zlostné myšlenky mi to však nedovolí,
a bijí mou vyčítavost krutou holí.
Předhánějí se a já jim nestačím,
v tu chvíli zaklínám a svou minulost ničím.
Ničím vše co vidím v dohledu,
ale zamyslet se nad sebou nedovedu.
Komentáře (0)