Vzpomínka
Anotace: Možná vám přijde divná podobnost a prvním verši s jiným dílem ale ujištuji vás ze jsem to napsal po dvou letech aniž bych věděl ze jsem to kdy předtím napsal:o)...jinak je to vyjádření mých pocitů:o)
Vzpomínka
Už lampa zhasla, i svíčka dohořela.
Já snažil nemyslet už na ni,
černou hvězdu v mojí dlani.
Na chvíle kdy se mnou byla.
Její ruka v mojí dlani.
Kapka rosy v pavučině,
a v ní celá duha ranní.
Černá hvězda leží na dně.
Já vytáhnout ji chtěl!
Marně, marně...
Komentáře (0)