Studená srdce
Skleněná krajina
pod sněhovou vlečkou,
smutné cinkání
krystalek
Mrazí tě pohled
na bílou nádheru,
která se prostírá
do dálek
Zanikl hlas
utichl smích
a studená srdce bijí v nás
Kdo vzkřísí lásku
co nám dá naději,
pookřát v tento
smutný čas
Komentáře (3)
Komentujících (3)