.....................
Anotace: Deprese.............
Spoutaný
v okovech větru
zklamaný
z polibků ze rtů
co jsi mi dala
Ztracený
jak zrnko v poušti
zdrcený
člověk
co nikdy neodpouští
Schoulený
na černém břehu
rozdrolil
svět
na vločky sněhu...
Komentáře (15)
Komentujících (10)