Anotace: Napsáno pro kamaráda,který zemřel na rakovinu.
jenom bych srovnala čas, minulost, přítomnost (prostý a ještě průběhový...)trochu to lítá. Ale jak už jsem psala níže, nemůžu jinak...
09.03.2006 17:12:00 | Epona
Nádherná slova pro tak smutný okamžik. Nemůžu jinak než sto.
09.03.2006 17:10:00 | Epona
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?