Jak těžké je...
Jak těžké je ráno zas vstát...
Sobě i jiným předstírat,
Že můžu bez tebe žít.
Jak těžké je večer uléhat
S otázkou, zda měls mě rád
A nechtíc o tobě snít...
Jak těžké je necítit zlost!
Když samota - nezvaný host
Šeptá, že chci s tebou být.
Jak těžké je říct si Tak dost!
A spálit už provždy ten most,
Po němž chci zpět k tobě jít...
Komentáře (1)
Komentujících (1)