:o) Až budeš mít čas, přečti si mou úvahu Cíl, ke kterému směřuji...je jedna z mých nejnovějších...položila jsem si úplně stejné otázky a ten strach, že vykročím špatnou nohou a dám se po nesprávné cestě mě také provází..
Jinak ta básnička je skvělá, úžasný rytmus a nádherně plyne:o)Krásný den, pa Sunny
12.03.2006 09:46:00 | Sunny