Není to sice jako Kvílení od Allena Ginsberga a jeho kontemplování o jazzu, ale stejně se mi při této básni vybavilo. Dnes se holt kontempluje při rapu. Pěkná báseň.
14.03.2006 21:02:00 | petr.c17
Pláčeš pro duše bez lásky? To znamená, že pláčeš i pro mě.
Díky. Pěkné, představuji si, že mi tohle běží hlavou, když si vzlykám a pláču pod peřinou.
14.03.2006 19:57:00 | D1M
Jo, i mně se tohle líbilo! Náckové zažraní ti nějak nedaj spát:-)
13.03.2006 20:24:00 | Jan Václav Pražský
Když jsem si to četl,tak mi to připadalo,že repuju...nebyl to náhodou účel,aby byl v textu schovaný rytmus?Jinak to je super dílko...moc se mi líbilo.
12.03.2006 23:36:00 | o3_gambit
Výborná stylová básnička. Jednou tam zaskřípal rým, několikrát tam byly ohrané fráze, ale to všechno vynahradil rytmus a celková originalita. Dávám 100
12.03.2006 23:27:00 | Miskitka