Anotace: Pro všechny slečny... Život má Dvě strany,záleží na tom,kterou si člověk stranu vybere... Po delší pauze jsem zase něco zkutil...
Někteří těžko hledají STranu své mince,
pokud má kamarády,
kteří o něj stojí,
snad dobrou stranu zvolí. ;-)
24.11.2019 17:49:59 | jenommarie
pěkná báseň, myslím, že to člověk vždycky může ovlivnit, ne které straně s ocitne a přítel vždy nabídne pomoc:)
jinak díík za návštěvu:)
02.09.2007 13:21:00 | Gájatrí
moc dobrá, no jen se bojím, že bych se ejdnou otočila zpátky po depkatým období, kdy sem hrozně mimo a nepříjemná a nikdo tam nebyl, ale na druhou stranu n ato mám moc dobrý kamarády :-)
13.03.2006 07:55:00 | Melfëa