Anotace: Za špinavou ztuchlou zdí, schoulená, tiše pláče a těžký kříž smrti objímá...
to je můj šálek kávy ale kdo mi ted koupí novou klávesnici která se topí v slzách?100
17.03.2006 15:02:00 | Pavel Kotrba
Na první pohled romantická balada,přesto mi ale tenhle styl k Tobě nesedí.Když to srovnám třeba s básněmi Negativy,Čekání, Sněžilo modře,pak si říkám:tohleto je o ničem.Protože Ty umíš psát tak,aby Tvé verše zůstaly čtenáři v paměti dýl než pět vteřin po přečtení.takže já si počkám na jinou od Tebe a tuhle nehodnotím.
17.03.2006 11:54:00 | Branwen1
Přesně tenhle typ básniček se mi líbí. Vážně moc pěkný, moc se mi to líbilo. Správně ponurý.
16.03.2006 19:14:00 | Melitelee