Srovnání
Anotace: Napsáno ve stejný večer jako Vrácení (2003).
Vím, že se taky bojíš
Masovost se nezapře
Vím, že máš taky sny
Nechám tě jít vedle sebe
Prostota duše
nemá vady
jako kdo je
smířený
se sebou samým
Netrap se
svým stínem
Pojď na druhou stranu radši -
je tam seance těch vůní,
co jsi vnímal
kdysi
Vím, že jsi jen stín
kapradiny
někde v lese
Vím, že máme stejné
ruce
oči jsou však jiné
Vím, že tvůj pohled ti vadí
na věci, na lidi
Nastol už mír,
nech odejít
ten pohled zděšenosti
Vím, že ti srdce přešlo v mramor
Vím, že vždycky budeš sám
Vím, že nechceš být sám sebou
Komentáře (3)
Komentujících (3)