Víla
Anotace: ..............................................
na stébla trávy
uprostřed noci
padají slzy
víle bez pomoci.
Skrápí zem slzami
nebohá víla
chce jenom jedno,
jen aby žila.
Slzy malé,stříbrné,
hned se mění v perličky,
černé jako svědomí
krásné jako hvězdičky.
Lidé v ní už nevěří
ztratili svou víru
svojí nenávistí zabili
tu nešťastnou vílu...
Komentáře (0)