Blues žalostné noci
Tisíce hvězd
všechny už dávno vyhasly
měsíc schovaný v komíně
je celý od sazí
stejně jako slunce
zakryté mraky žalu
jejichž slzy padají
na město
Lampy milosrdně mlčí
a v kalužích se odráží
jejich zlatavá záře
Sám stojím uprostřed
toho města
a také mlčím
abych uctil
tuhle
podivnou chvíli
Komentáře (3)
Komentujících (3)