Anotace: Tak o tomhle si myslím,že to není moc zajímavá báseň a moc literární dílko ale možná to za přečtení stojí....a nebojte se mi napsat a zahodnotit co si o tom myslíte,předem dík......
Katko,na to,že je Ti 11 je to pěkný pokus.Začátek básně vypadal slibně,ale pak už je to trochu nedokonalé,ale věř mi,četla jsem tu podstatně horší věci.Moc ti držím palečky a nebudu hodnotit,protože body často začínající autory odradí..
28.03.2006 18:45:00 | Harr