prožila jsem tuto bezmoc, ale mě nechali u ní...
nezbylo než prosit Pána, aby nebral to, co daroval...
01.08.2006 12:04:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Jeníčku,
tohle je na mne tolik těžké
a přec tak hezké.
Bylo by blbý ptát se na bílého zajíce,
když tohle je taky kapku o labutích?
31.03.2006 21:10:00 | Anny