díky...
také takhleta půda pořád stojí...
a stojí za to vkročit na ní...
mezi pavučinami zvolna projít...
a třeba v seně klenot najít...
možná, že obyčejná suchá sedmikráska
dokáže promluvit...
kde všude zvoní láska... :o)
04.04.2006 08:23:00 | Cecilka
díky za Cecil..a za nás všechny..a hlavně za tvůj úžasný komentík :o)) krásný den!!
04.04.2006 07:53:00 | šuměnka
Hele, seniore, děkuji za ten,,odečet" :-) To mám u tebe jako přičíst těch 25 k 39?! Jsem měla na zdravotce vždycky jedničku z matiky , ale u tebe si nejsem nějak jistá :-)))
Moc hezká je i ta tvoje půda a když se dobelháš k mému ,,dětství", pochopíš, proč mám takovéhle básně ráda ;-) No holt ...léta běží, vážení ;-)
03.04.2006 21:30:00 | no
Jediné, co jsem nepochopila ,milý j.c., je ta anotace.A svoji půdu mám - plnou vzpomínek na dětství a prázdniny-vlastně mám ty půdy dvě,tu reálnou,na kterou už bohužel nemůžu,neb dům má jiného vlastníka a pak tu pomyslnou-ve své hlavě.Když je mi občas fakt blbě, tak tam přebírám staré harampádí...
03.04.2006 20:19:00 | Branwen1