Krajina
Znám jednu zemi nádhernou,
kde svět je krásný každý den,
hory se tam až k nebi pnou…
V krajině, jménem Můj sen…
Tam vlny hladí mořský břeh
a květy sladce voní,
člověku by se až tajil dech…
Však vím, že v dálce hrana zvoní…
Komentáře (4)
Komentujících (4)