Mé černé srdce jenž se mění v Padlého Anděla bez budoucnosti
Anotace: Tato stručná báseň vystihuje mojí bolest v srdci kvůli jedné slečně co moc miluji a nemohu už sní být, tak moc to bolí, prosím a modlím se jen o to abych už nebyl nebo zapoměl.
Ona spatřila padlého anděla,
svého jež v krvi se koupal,
křídla mu zčernala, oči zalité krví,
smutek, zloba plna jeho srdce,
nikdy více nebesa nespatří,
bude sní bloudit v temnotě,
rozsévat zlobu a zášť mezi bližné,
duše lidské třestese, neboť mi,
jež jsme odpadli nikdy více lásky nepoznáme,
zloba a zásť jest naše potěšení,
kdo nás spatřil okouzlen byl,
mi jsme temná stvoření,
sloužící jedinému pánovi,
pánovi jménem satanáš, jest on náš pán,
láska bolí, a mění nás ve strašné zrůdy plné zloby,
to jsme mi padlí andělé NO FUTURE.
Komentáře (0)