Stíny
Anotace: Někdy mě popadne chmurná nálada...
V tajemné záři loučí
síny si na schovávanou hrají
Utéci před světem touží
kdo žal v sobě tají
Do srdce bodají
jehličky kovového lesku
Neznámými kraji
proplouvá mysl plná stesku
V tichém zákoutí
ukrýt se dá lehce
Schovat hlavu do dlaní
a plakat se již nechce
Ve svitu loučí
stín se stínu leká
samota nestačí
muž si ženu hledá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)