Anotace: některé básně se zjeví ve snu, zejména ve dnech, kdy se vyklízí pozůstalost po zesnulé
Máš velmi zajímavý styl pojetí. Opravdu velice originální!
Jinak díky za komentář. SSOGE se mi líbí a nevěděla jsem jak to pojmenovat, tak jsem je zrovna poslouchala a napadlo mě to:-)
21.05.2006 14:34:00 | Gabrielle Taroka
Normálně jsem se musela podívat, kdo že tohle psal, protože mi to vyrazilo dech. Super.
09.04.2006 22:24:00 | Epona