ahoj tady veruska kriklounova pritelkyne:)chci jen ríct, že se mi moc tve basne libi, hlavne se divim, že je ti teprve 16? k nevire:) mas naprosto perfektni basne nabite humorem, silnyma myslenkama je to perfektni...a myslim , ze tato slova jiste neslysis jen ode mne a meho pritele, ale z mnoha stran:)chci te moc pochvalit a pokud je to tvoje zaliba na prvnbim miste pak si za tiim jdi:)budes uspesna...mno vlastne si myslim , ze uz jsi:)
mej se moc pekne a tvoř ja taky tvořím , ale zase jinak vyýtvarně a moc me to baviiii a hlavne at se ti dariii ahoooj vjerka
20.08.2006 18:04:00 | Krikloun
Tyjo..dobrý..první sloka mi sice nějak uniká,ale jinak krása..btw komupak na hrob to bude vytesáno co?..mě by se to třeba líbílo..i když..bílé kvítí..
10.04.2006 21:06:00 | Lady Celebrian