Anotace: Vznikla z melancholie noci a tlumeného bubnování kapek deště...jen si s ní nejsem ani trošičku jistá :)
Mě rytmika nezakulhala ani jednou. Navíc miluji střídání typu veršů, protože mě to u delších neukolébá do spaní, ale drží v pohotovosti. Pro mě plná a celá. Styl, verše, metafory a slovní zásoba mi přinesly báječný pocit..
12.04.2006 08:09:00 | Buližník
ale je to to nej co jsem od tebe kdy četla. takže? no jasně, že 100,zasloužených bych řekla
11.04.2006 18:38:00 | Kristýna M
Je fakt, že s tím rytmem by se dalo ještě trochu pohrát, ale jinak dobrý.
11.04.2006 17:33:00 | JardaCH
no je zvláštní... líbí se mi druhá a pátá sloka... jinak je to taoké neuspořádané.. za 60 %
11.04.2006 17:10:00 | Manik
Vis, mozna to neni uplne na 100... ale tak pro me na 90. Jenomze jsem dala plnou, nebot basne v takovymhle nadechu proste miluju. Mas tam plno krasnych mist. Mozna semo tamo pokulhava rytmus, co jsem si vsimla. Ale to se da lehce prehlednout. Takze..Libi se mi.
11.04.2006 15:59:00 | BlackTangerine