Maminko, pláču...
Anotace: ...opět moje uplakaná nálada...
Maminko, pláču...
čekám, až mi utřeš slzy,
až pohladíš mě po vlasech
a obejmeš mě...
snad to bude brzy!
čekám...
Maminko, pláču...
čekám, až osušíš mi očka,
až usměješ se sladce
až povíš mi:
"holčičko moje, jsi jedinečná!"
já čekám...
Komentáře (3)
Komentujících (3)