Čas soudcem smyslu
Anotace: Plyne nám mezi prsty a my si zoufáme... Právem?
Voda hutná, rudější krve, k zemi kane,
mezi prsty líně protéká.
Života parazitičtí, v lenosti teskně trnem.
To čas míjí zdaleka
hořící mé líce, tak marně přesmutné.
Komentáře (0)