V klubíčku
Anotace: nemám co dodat...
V posteli, smotaná v klubíčko,
se slzou stékající přes líčko,
se slanou slzičkou hořkosti,
se slzou plnou bolesti.
V posteli, v klubíčko smotaná,
do sítě zármutku lapená,
do husté sítě neštěstí,
do sítě utkané z bolesti.
V klubíčko smotaná, v posteli,
a v ruce svírá pistoli.
Říkal, že nedá ji nabít,
tak jak ho mohla zabít???
Komentáře (3)
Komentujících (3)